Udgivet af Eva Nordahl, fre d. 3. apr 2020, kl. 09:41

Pilgrimsvandring i påsken - midt i en coronatid

Pilgrimsvandring kalder på ensomhed, stilhed, eftertænksomhed og at komme nærmere til Gud i bøn. Netop det er der rig mulighed for netop nu, hvor Coronavirus ændrer vores hverdag, så vi ikke kan mødes.

Her er et forslag til en eller flere ture, som kan lægges, hvor du har lyst, og du bestemmer selv længden på din tur.

Der er to muligheder for denne påskepilgrimsvandring

• Du kan gå en tur på hver af de fire dage, palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskedag, og bruge teksterne og bønnerne for dagen.

• Du kan lave en samlet tur, hvor du inden start læser tekst og bøn for palmesøndag. Undervejs holdes tre stop, hvor du læser teksterne for de andre dage.

Alle tekster læses fra Bibelen 2020

Formen på pilgrimsvandring

· Indledende læsning/ord

· Bøn