Udgivet af Eva Nordahl, fre d. 3. apr 2020, kl. 14:00

Kirken er lukket i påsken, men gudstjenester skal I ikke undvære. De kommer blot i en ny form på facebook og her på vores hjemmeside.

Hjælp os med at sprede budskabet - og kender du en, der ikke er på internettet, laver vi gerne et print og leverer i postkassen. Kontakt blot en af præsterne.

Telefonnumrene er:

Oscar Lied 61158003

Bodil Bolding 98293056

Links til påskens online mikro-gudstjenester kommer på alle påskedage under oversigten herunder.

Palmesøndag Mikrogudstjeneste ved Bodil Bolding

Skærtorsdag Mikrogudstjeneste ved Bodil Bolding

Langfredag Mikro-gudstjeneste ved Bodil Bolding

Påskedag Mikro-gudstjeneste ved Oscar Lied

Tilgængelig søndag d. 12. april kl. 10.00

Anden påskedag Mikro-gudstjeneste ved Oscar Lied

Tilgængelig mandag d. 13. april kl. 10.00

Påske for børn

Hvorfor er det lige, vi fejrer påske? Og hvad har små nuttede kyllinger, påskeæg, gækkebreve og familiemiddage egentlig med kristendommen at gøre?

I fire små film møder vi tøjdyret Snapper fra Sigurd fortæller Bibelhistorier, som de mindste også kender fra Vodskov Kirke. Han besøger præsten Andreas Christensen, og sammen forsøger de at få styr på påskens dage. Snapper finder bl.a. ud af, at påsken på én gang er spændende og uhyggelig. Heldigvis ender det hele godt.

Film hentet på dkm.dk