Udgivet af Eva Nordahl, fre d. 18. dec 2020, kl. 11:30

PIGEKORET har brugt en del af efteråret på at indspille tre sange med tilhørende video. Det har været et spændende og lærerigt projekt, og vi er også ret stolte af resultatet og glade og taknemmelige for alle de positive tilbagemeldinger, vi har fået.

STREAMING: Sangene kan streames på de fleste streaming-tjenester (Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music osv.)

CD: De tre kan sange købes på CD for 50 kroner. CD'erne sælges hos Lyd & Billed, i SuperBrugsen (Vodskov) samt i Vodskov Sognegård.

VIDEOER: Hvis du vil se videoerne må du på Youtube! Klik på billederne herunder.

FACEBOOK: I forbindelse med udgivelsen har vi fået vores egen facebookside, www.facebook.com/vodskovpigeko..., som I er velkomne til at følge, men vi vil også stadig være til stede på kirkens egen facebookside.

Og.... vi er stadig Vodskov Kirkes Pigekor - selvom vi i videoerne blot kalder os Vodskov Pigekor.

Ikke Mere Tid (Shaka Loveless)

We Are the World (Michael Jackson)

Kan man ønske mere? (Tobias Trier)