Søndag d. 9. februar 2020, Kl. 10:00 til kl. 15:30

GOSPELWORKSHOP FOR FREMTIDSBØRN

Sæt kryds i kalenderen søndag d. 9. februar 2020

- til støtte for udsatte børn i den 3. verden.

- da skal vi nemlig synge gospel. Alle er velkomne til en dag med sang og musik.                  Vi starter med workshop og slutter med gudstjeneste samme dag.

Dagens program:

Kl. 10-15.30 Workshop for tilmeldte

kl. 15.30 Kaffe og gifler. Her er familie og venner, der gerne vil være med til gospelgudstjenesten også velkomne (30kr for kaffe og gifler. Incl. i pris for deltagere i gospelworkshoppen)

Kl. 16.30 Gospelgudstjeneste for alle

Hvem? Alle kan være med, når blot du har lyst til at synge.                                                         Mette Aaen, (leder af Ulsted Gospelkor, gymnasielærer og tidligere leder af gospelkorene Sing4Joy samt Oikos) leder dagens kor.

Hvad? Du får en skøn dag med svingende gospeltoner, let morgenmad, frokost og kaffe / te med kage.

Hvorfor? Fordi du elsker at synge og være sammen med dejlige mennesker. Og fordi alle indtægter fra dagen går ubeskåret til Danmissions projekt Fremtidsbørn. Læs mere om Fremtidsbørn på kirkens hjemmeside. Vodskov Kirkes menighedsråd sponsorerer  forplejning, så deltagerbetalingen går ubeskåret til Fremtidsbørn.

Hvordan? Du tilmelder dig ved at skrive til holm@hannekirstine.dk og indbetale deltagergebyr - og så møder du op i Vodskov Kirke på dagen med din sangstemme og dit gode humør. Vil du have familie eller venner med til spisning efter koncerten, kan de tilmeldes.

Betaling kan ske via Mobilepay på 20780342 eller konto 7450 1091008. Din tilmelding  er gældende, når indbetaling er  registreret. Husk at skrive navn i beskedfeltet.

Tilmeldingsfrist  Gerne senest d. 5. februar aht. forplejning

Pris? Voksne: 100kr, unge under 18 år: 50kr

Spørgsmål? kan du få svar på ved at kontakte Hanne Holm på holm@hannekirstine.dk / tlf. 20780342 eller Kirke- og kulturmedarbejder Eva Nordahl på smh@vodskovkirke.dk

Vi glæder os til at synge sammen med jer