• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 9. februar 2020, Kl. 10:00 til kl. 15:30

GOSPELWORKSHOP FOR FREMTIDSBØRN

Sæt kryds i kalenderen søndag d. 9. februar 2020

- til støtte for udsatte børn i den 3. verden.

- da skal vi nemlig synge gospel. Alle er velkomne til en dag med sang og musik. Vi starter med workshop og slutter med gudstjeneste samme dag.

Kl. 10-15.30 Workshop for tilmeldte

Kl. 15.30 Gospel og gifler

Kl. 16.30 Gospelgudstjeneste for alle

Hvem? Alle kan være med, når blot du har lyst til at synge. Mette Aaen leder den musikalske del af programmet. Mette har haft den skønne gospelmusik i ørene i mange år, bl.a. som korleder for Sing4Joy i Jammerbugt og Oikos i København.

Hvad? Du får en skøn dag med svingende gospeltoner, let morgenmad, frokost og kaffe / te med kage. Har du familie eller venner, der vil komme til gudstjenesten, kan de for kr. 30 tilmelde sig eftermiddagskaffen med gifler kl. 15.30.

Hvorfor? Fordi du elsker at synge og være sammen med dejlige mennesker. Og fordi alle indtægter fra dagen går ubeskåret til Danmissions projekt Fremtidsbørn. Læs mere om Fremtidsbørn på kirkens hjemmeside. Vodskov Kirkes menighedsråd sponsorerer  forplejning, så deltagerbetalingen går ubeskåret til Fremtidsbørn.

Hvordan? Du tilmelder dig ved at skrive til holm@hannekirstine.dk og overføre deltagergebyr - og så møder du op i Vodskov Kirke på dagen med din sangstemme og dit gode humør. Vil du have familie eller venner med til kaffe før koncerten, kan de tilmeldes.

Tilmeldingsfrist senest d. 5. februar aht. forplejning

Pris? Voksne: 100kr, unge under 18 år: 50kr

Betaling via Mobilepay på 20780342 eller konto 7450 1091008. Din tilmelding er gældende, når indbetaling er  registreret. Husk at skrive navn i beskedfeltet.

Spørgsmål? kan du få svar på ved at kontakte Hanne Holm på                              holm@hannekirstine.dk / tlf. 20780342 eller Kirke- og kulturmedarbejder Eva Nordahl på smh@vodskovkirke.dk

Vi glæder os til at synge sammen med jer

100kr