Torsdag d. 24. december 2020, Kl. 11:00 til kl. 12:00

Gudstjenester juleaftensdag flytter i hallen

Hallen i Vodskov Kultur og Idrætscenter skal i år danne rammen om gudstjenesterne juleaftensdag.

Torsdag d. 24. december ser programmet således ud:

11.00 Børnevenlig familiegudstjeneste v/sognepræst Oscar Lied

13.00 Traditionel gudstjeneste v/sognepræst Oscar Lied

15.00 Traditionel gudstjeneste v/sognepræst Bodil Bolding

Vodskov Kirkes Juniorkor synger ved den første gudstjeneste og Vodskov Kirkes Pigekor er med til alle 3 gudstjenester under ledelse af Martin Kjeldgaard ved klaveret. Hanne Elkjær medvirker på trompet, Michael Andersen på bas og Thomas Vadmann på trommer.

Vi skaber rammerne, så vi kan mødes så sikkert som muligt efter forskrifterne. I fællesskab med jer sørger vi for at holde afstand, spritte af, følge anvisninger fra frivillige og passer godt på hinanden. Så kan en anderledes julegudstjeneste også blive en god julegudstjeneste.

Hallen i Vodskov Kultur og Idrætscenter findes på adressen: Brorsonsvej 3B 9310 Vodskov.

Tilmelding ikke nødvendig. Der vil blive mulighed for frivilligt at tilmelde sig smitteopsporing på dagen.

Skulle retningslinjerne, som vi selvfølgelig til enhver tid overholder, ændre sig op til dagen, vil det fremgå her på siden.

Vi ønsker alle en glædelig jul.

Familiegudstjeneste i Hallen
Oscar Lied